Gyarmati Dalma

Anyautam megálmodója, alapítója

Légradi Nóra

Mentálhigiénés szakember, coach,

Zsolt Eszter

Egészség coach, táplálkozás coach, viselkedéselemző

Mucsi Georgina

Gyászkísérő, gyászcsoport vezető

Bóni Tünde

Független bába, védőnő

Dettre Imola

Gyógypedagógus, integrált szülő-csecsemő konzulens

Dr. Mikó-Baráth Eszter

Általános orvos, Laktációs szaktanácsadó

Rekvényi Kata

Szexuálpszichológus, integratív hipnoterapeuta

Motivációnk

Célunk, egy olyan segítő közösség létrehozása amely a családoknak ad mankót a várandósság és szülés körüli érzelmi változásokban. Egy közösség, ahol az anyák, apák bármikor és bárhol reményt, empátiát, törődő̋ meghallgatást és támogatást kaphatnak.

Azt szeretnénk elérni, hogy az anyák és apák szavát is meghallják, hogy a kompetenciavesztés és a tehetetlenség érzése ne legyen olyan erős.

. Egy hely ahol minden érzés és gondolat elfogadott és nem alábecsült. Fontosnak tartjuk a „B” tervre való felkészülést, az érzékenyítést és a hiteles információk átadását.

 

Szeretnénk segíteni a családok körül dolgozó szakembereket, hogy jól legyenek jelen a várandós nő, az anya vagy az apa mellett, hogy fel tudják ismerni amikor segítségre van szükség és tanácsot, hiteles információt, útmutatást tudjanak adni.  Szeretnénk, ha a várandós anyákkal foglalkozó szakemberek (gyógytornászok. védőnők, dúlák) tisztában lennének a babavárás, a szülés körüli és a szülés utáni időszakban lejátszódó fizikai és lelki változásokkal.  Ezzel a tudással is komplexen, nem csak medikális tudással támogatják majd a hozzájuk fordulókat.